9 dolog, amivel lenyűgözhetsz egy nőt

Az ellenkező nemet sosem egyszerű lenyűgözni, sőt függetlenül a másik fél identitásától, alapvetően nehéz megfejteni, hogy mi járhat egy másik ember fejében. Vannak azonban olyan dolgok, amik nagy valószínűséggel a legtöbb embernek, sőt kifejezetten a legtöbb nőnek jól esnek, így összegyűjtöttünk kilenc olyan dolgot, amivel egy férfi jó eséllyel le tudja nyűgözni a nőket.

olvass tovább

6 dolog, amivel feleslegesen áltatod magad huszonévesen

  • 2018. január 09.

Persze minden életszakasznak megvannak a maga tévképzetei, de huszonévesen hajlamosabbak vagyunk bedőlni a teljesen elszállt gondolatoknak is. Huszonévesen az ember még leginkább csak úszik az árral és keresi önmagát. Aztán szeretne nagyon komolynak tűnni, olyannak, aki minden tud már az életről, úgy nyomja a vállát a tapasztalat. Azonban a legtöbb esetben ez nem igazán így van. Na de mik azok a dolgok, amiket teljesen hiábavalóan sulykolsz magadba?

olvass tovább

5 dolog, ami miatt utálhatnak a munkatársaid

Hacsak nem home office munkát végzünk folyamatosan, elkerülhetetlen, hogy rendszeresen kapcsolatba kelljen kerülni a kollégáinkkal, függetlenül attól, hogy mi a hivatásunk. Más emberekkel együttműködni sosem egyszerű, főleg akkor, ha nem mi válogathatjuk össze őket kedvünk szerint. Valószínűleg azonban mindenki tisztában van vele, mennyire meg tudja könnyíteni és szépíteni is a napjainkat, ha jó viszonyt ápolunk a munkatársainkkal. Fontos észben tartani, hogy a többiek is pontosan így vannak ezzel, ezért sorra vettünk 5 dolgot, amik elkerülésével elérheted, hogy ne menj a munkatársaid agyára.

olvass tovább