Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Napi horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Örömteli nap vár rád. Bár délelõtt csak a szakmai kérdések kötnek le, délután és este tele kellemes programmal, szórakozással, pihenéssel, kikapcsolódással, jó beszélgetésekkel, kellemes baráti társasággal tudsz majd feltöltõdni!


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Most minden párkapcsolatodról fog szólni. Kicsit meg kellene próbálnotok felfrissíteni a kapcsolatotokat, hogy új szárnyakra kaphasson szerelmetek.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Érdemes lenne tovább menni a kitaposott úton, mert a siker már tényleg csak karnyújtásnyira van tõled. Most már semmiképpen se add fel a harcot!


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Nem szabad mindennek fel-ülnöd, amit hallasz. Nem lehetsz ennyire naív, kicsit járj utána jobban az információnak, mielõtt döntenél egy fontos kérdésben!


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Az otthonod most a legfontosabb terület számodra. Örömmel tölt el a szépítése. Szívesen tevékenykedsz benne, hogy a szép környezet a Te munkád eredménye legyen. De ugye nem feleded, hogy máshol is meg kell állnod a helyed?


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Ma sokkal érzelmesebb hangulatban vagy, mint máskor, sõt a fantáziád és a kreativitásod is megnõ, - ami persze nem csoda, a Hold jár közben ezen ügyekben. Mûvészi hajlamaid felerõsödnek. Garantált sikerre számíthatsz, ha megmutatod rejtett képességeidet.


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Engedd el szerelmed, ha menni akar, nem lehet senkit sem bezárni! Ez az elengedés fog kettõtök között egy olyan mély kapcsolatot létrehozni, mely igazi szerelemben, ölelésben tud megmutatkozni. Az elengedés a gyerekeidre épp úgy vonatkozhat!


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Könnyen túlbecsülöd erõdet, így nem vagy képes elkerülni a kissebb érzelmi csalódásokat.. Légy mértéktartó és akkor hódíthatsz! Ne árulj el minden magadról azonnal!


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Sok energiát fektettél valamibe, és itt az ideje, hogy vissza is nyerj valamit ebbõl. Ne akarj mindent egy csapásra megváltoztatni, de merd megfogalmazni a saját elvárásaidat.


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Nem akarsz belátni egy problémát, mert úgy érzed azzal elismernéd azt is, hogy te is hibáztál. Pedig ez a módszer nem vezet sehova, el kell kezdened megoldásokat találni a problémákra.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Vonulj ma kicsit hátra egy lépéssel, így könnyebben megláthatod az emberek közti összefüggéseket. Minden világosság válik, és eszedbe jut a jó megoldás is. Ha tudsz, ma délután pihenj többet.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

A legnagyobb viharban is nyugodt tudsz ma maradni. Nem teszed így magad nevetségessé munkahelyeden, ez nagy kincs lesz ma. Gondolataid távol járnak, csak testben vagy jelen.