Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Napi horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Nagy hangsúlyt kapnak az érzelmek, ma könnyen megsértõdsz, vagy megsérthetsz másokat. Nehéz azt kérni tõled, hogy tudatosan fogd vissza magad, de ez ma az egyetlen járható utad.


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Tisztában vagy vele, hogy mit kell tenned, de ugyanakkor azt is tudod, hogy ez nem lesz könnyû, mert valaki, hozzád közelállót megbánthatsz. Tégy azért, hogy ne így legyen! Van más út is! Nincs idõd se, cselekedned kell!


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Ha bemész a munkahelyedre, különös élményben lesz részed. Nem csalódsz, hiszen erre számítottál. Sejtetted, hogy páran ellened áskálódnak. Nem kell ebbõl most nagy ügyet csinálnod, elõbb-utóbb úgyis kiderül minden.


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Vigyázz, mert könnyen belopakodhat hozzád a rosszkedv! Végy erõt magadon, hiszen olyan elbûvölõ tudsz lenni, ha akarsz. Ám mostanában nem kényeztetted el szeretteidet. Ne késlekedj, még néhány szóval mindent jóvá tehetsz.


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Munkádban összetûzésekre számíthatsz, és most nem biztos, hogy neked lesz igazad. Hallgasd meg kollégáid véleményét, és tanulj belõlük. Ha így teszel, akkor azzal is csak több leszel!


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Ma a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy mennyire sikerül összeegyeztetned érzelmeidet a józan gondolkodással. Ha ez jól sikerül, akkor abból most sokat profitálhatsz, azonban ha bármelyik irányba is elbilleg, azzal sokat veszíthetsz.


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Ma valahogy úgy érezheted, mintha nem lennének a helyén a dolgok, s ez által minden kissé zavarosnak tûnhet. Fontos, hogy ne kapkodj, ugyanakkor, törekedj arra, hogy mielõbb rendbe tedd, amivel gondok vannak.


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Ma kissé összezavarodhatsz néhány furcsa, talán érthetetlen esemény miatt, ami ma körülötted zajlik. Ami most segíthet kijutni a labirintusból, az a racionális gondolkodás, és az aktuális folyamatok részletes kielemzése.


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Lehet, hogy ma teljesen kivan mindened a kötelezõkkel, s szíved szerint elmenekülnél egy fantázia világba, ahol minden idális, nyugodt és tökéletes. Talán nem is rossz ötlet! Mihelyt idõd engedni, szabadulj ki az épületek fogságából, s irány a természet!


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Sok plusz feladatod, nem várt tennivalód, sõt, akár többletkiadásod is volt az utóbbi idõszakban, így jól fog jönni az a kis extra szünet, netán többletbevétel, amire a mai nap folyamán tehetsz szert.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Szorgalmad és kreatív ötleteid, látványos eredményt produkálnak, egyetlen dolgot kell figyelembe venned! Ne adj fel idõ elõtt semmilyen megkezdett feladatot, csak azért, mert akadály gördül eléd.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Nem szabad ma leragadnod egy problémánál sem, különben nem fogsz kellõen haladni a napi teendõkkel. Kénytelen leszel alkalmazkodóbb, megbocsátóbb lenni, hisz a harag rossz tanácsadó.