Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Napi horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Most megtapasztalhatod saját bõrödön is, hogy a legnagyobb tõkét a személyes kapcsolatok jelentik. Ismerõseid egyengetik az utadat. Ne feledd el honorálni a kedvességet.


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Lassan tisztázódnak dolgaid. Most már nyugodtan tervezhetsz, a gondok szinte maguktól megoldódnak. Ne feledkezz meg egy lényeges családi eseményrõl! Méltányos sem volna, és rengeteg bosszúságnak néznél elébe.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Figyeld a körülötted zajló kommunikációt. Olyan fontos infók elhangzanak, melyek számodra is fontosak lehetnek a közeljövõben.


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Szomszéddal, rokonnal légy türelmes, és élvezd, hogy a párod, vagy egy szövetségesed segít téged, és, hogy aki megbántott, most a te segítségedre szorúl.


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Ha van még mibõl költened, akkor te egy pénzügyi zseni vagy! Ne vásárolj még ha szuperkedvezményesen adnak bármit is, akkor sem!


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Még az is megtörténhet, hogy hazugsággal keresed a pénzt, vagy teljesen tévúton jársz a hivatásodat illetõen, esetleg rossz tanácsokat adhatsz másoknak.


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Most állj ellent a kísértésnek, és a pénzért ne áldozz fel egy régi barátságot. A szerelemben ne fuss olyan szekér után, ami nem akar felvenni. Gyermekednek ne hazudj, ha a korábban elkövetet hibáidról kell beszélned.


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Ha új munkát vállaltál, vagy új feladattal bíztak meg, akkor csendben tájékozódj, mert érdekes dolgokra, összefonódásokra jöhetsz rá.


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Adj bele apait, anyait a munkába, és ne bízz meg olyan kollégába, aki felajánlja szolgálatait, vagy aki bizalmaskodik!


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Baráttal való utazásod remek lesz, és találkozhatsz egy minden hájjal megkent személlyel, aki segít, hogy egy zûrös ügyet lezárj! Így te lehetsz a gyõztes!


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Egy családtagoddal õszinte beszélgetésre lenne szükség, mert õt is nagyon nyomasztja egy családi probléma, és ez szorongóvá teszi, esetleg új rossz szokást vesz fel.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Kellemetlen meglepetést tartogat a nap, mert talán eddig olyanban bíztál meg, aki hazudott neked, és erre most fény derülhet.