Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Heti horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

A múlt hét alaposan leterhelt, szinte az összes energia tartalékodat felemésztetted. A különböz? feladatokkal jól haladtál, így cserébe hétvégén kell?en kipihenhetted magad, feltölt?dhettél, így ez a hétkezdet kifejezetten lendületes lesz. Hatalmas elánnal futsz neki az aktuális tennivalók elvégzésének, és az új kihívások el?l sem fogsz megfutamodni, s?t, tudatosan keresed ezeket.


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

A héten lehetõséget kapsz arra, hogy helyrehozz valamit, amit korábban elrontottál, de ehhez most is keményen kell majd dolgoznod. Sokat segít, ha azt érzed, hogy valaki bízik benned, és mindenben támogat.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Vitatkozós kedvedben leszel a héten, elsõsorban a rokonokon, vagy kedvetlen kollégáidon köszörülheted a nyelved. Lehet, hogy igazad van, de válogasd meg, hogy milyen formában kommunikálsz!


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Kissé harcos kedvedben leszel a héten, küzdesz az igazadért, minden vitában feltétlenül nyerned kell. Jól vág az eszed, nem nyugszol addig, míg nem neked lesz igazad. Azért arra figyelj, hogy közben ne bánts meg olyanokat, akiket amúgy nem szeretnél.


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Ezen a héten jogi és egyéb hivatalos ügyekben komoly elõrelépést érhetsz el. Idõnként hátráltatást szenvednek a dolgaid, most viszont kreativitásodat semmi nem tudja beárnyékolni.


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

Ezen a héten hódolj nyugodtan az életörömöknek. Menj emberek közé, hiszen neked nagyon fontos a társasági élet. Kényeztesd magad. Szerezz új kapcsolatokat, baráti és üzleti téren egyaránt!


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

A héten túl érzékeny lehetsz, és ha nem figyelsz, csalódások érhetnek. Ha van testvéred, vagy közeli, veled hasonló korú rokonod, próbálj meg vele úgy kommunikálni, hogy ne legyen belõle sértõdés!


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Tartsd a szokott helyen a legfontosabb értékeidet, különben stressz és keresgélés lesz a vége. Nyúzott vagy a héten, lehet, hogy egy kiadós beszélgetésre lenne szükséged.


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Gyorsan le kell lépned egy váratlanúl elõállt, kissé bonyolult helyzetben. Az érzelmi életed mostanában egy kissé rázós. Ne kompenzáld a stresszt mértéktelen evés-ivással, az egészséged látja kárát.


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

Vannak emberek, akik tudják tartani a szájukat és van olyan, aki mindig kimondja, ami elsõként eszébe jut. Nem rosszindulatból, egyszerûen csak hiányzik belõlük az a bizonyos antenna. Légy türelmesebb!


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Kicsit irritált hangulatban leszel a héten, a hozzátartozóiddal csak idegesítitek egymást. Adjatok egymásnak egy kis szünetet, és aztán kezdjétek elõlrõl.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Nagy lendülettel vágsz neki a hétnek, senki sem állhat az utadba! Élvezettel veted bele magad a munkába, a flow-élmény sem kizárt. Azért ne hanyagold el a családi kapcsolataidat sem!