Napi horoszkóp Heti horoszkóp

Heti horoszkópKos horoszkóp

márc. 21. - ápr. 20.

Az e heti égi konstellációk kreativitással és erõvel ruháznak fel, jelentõs hátszéllel segítik céljaid elérését. Jól hangzik? Akkor cselekedj! Minden, amit most teszel, azzal összefüggésben a sikerek felsorakoznak ajtód elõtt. Bár azt megtapasztalhatod, hogy átütõ dolgok és világmegváltó eredmények nem minden esetben születnek, ám a végeredmény látványos lesz.


Bika horoszkóp

ápr. 21. - máj. 21.

Körülötted sokan meg lesznek kicsit bolondulva, nem találják a helyüket, kapkodnak, s ez inkább visszatart téged is, inspirálás helyett. Többen is teljesen mást mondanak, mint amit tesznek, a közös hullámhosszról ne is álmodozz.


Ikrek horoszkóp

máj. 22. - jún. 21.

Sokan fognak figyelni, és megpróbálják ellesni, hogy csinálod mindezt. Bármit felvállalhatsz, bárkivel szóba elegyedhetsz, mindent sikerre vihetsz. A magánéletedben is jó irányba fordulnak a dolgok, türelmed és figyelmességed meghozza a várt eredményt. Aktív leszel, felturbózhatod párkapcsolatodat, ha még nem vagy elkötelezõdve, akkor behálózhatod a kiszemeltedet.


Rák horoszkóp

jún. 22. - júl. 22.

Nem csak távoli ismerosök, hanem közelállók is próbára teszik a türelmedet, a kitartásodat és a képességeidet a héten, akadnak olyan pillanatok, amikor elveszítheted a türelmedet. Embert próbáló, stresszes napok következnek, úgy érezheted magad, mintha hullámvasúton ülnél.


Oroszlán horoszkóp

júl. 23. - aug. 23.

Ahhoz, hogy minden elképzelésed teljesülhessen végre, elsõsorban a régóta halogatott dolgaidat szükséges rendezni. A függõ ügyek nagyon sok energiát elvonnak, hát állíts össze egy listát, és aminek csak tudsz, járj a végére. Ott vannak a gondolataidban, eszedbe jut, idõt rabol, hát oldj meg mindent!


Szűz horoszkóp

aug. 24. - szept. 23.

A hirtelen döntésektõl nem árt óvakodnod. Könnyen lehet, hogy erõs benned a kísértés, hogy meghozz néhány hirtelen döntést, de az a helyzet, hogy ezek a döntések csak nehézségeket okoznak a számodra. Az, ha hirtelen döntesz könnyen csúszik át kapkodásba. Olyan kapkodásba, amelybõl nem nagyon lesz kiút, hiszen újabb hirtelen és váratlan döntéseket kell meghoznod.


Mérleg horoszkóp

szept. 24. - okt. 23.

Szerencsés hétre számíthatsz. Tele vagy lendülettel, energiával, optimizmussal, úgy érzed, nincs számodra lehetetlen. A pozitív hozzáállás mindenképpen fontos, különösen a kollégákkal való harcok során.


Skorpió horoszkóp

okt. 24. - nov. 22.

Ezen a héten véget ér egy szerencsés periódus, és több akadállyal is szembesülhetsz a hét folyamán. Légy kitartó, hiszen ez a hatás csak néhány napig tart, mégis új kapuk nyílnak meg elõtted. Vedd észre a rosszban is a jót!


Nyilas horoszkóp

nov. 23. - dec. 21.

Az elkövetkezendõ idõszakban sajnos nem számíthatsz kiemelkedõ pénzügyi sikerekre. Egy kis ideig jobban tennéd, ha visszavennél a lendületedbõl, ne költekezz feleslegesen, ne árts a pénztárcádnak!


Bak horoszkóp

dec. 22. - jan. 20.

A hét elején nehézségek, veszekedések, konfliktusok várhatóak, fõként szakmai téren gabalyodhatnak össze a szálak. Olyan kérdések kerülhetnek terítékre, amelyek komplikálttá tehetik a helyzetedet, mert akad több is, amelyekre nem fogsz tudni érdemben választ adni.


Vízöntő horoszkóp

jan. 21. - febr. 19.

Egy fantasztikus esélynek köszönhetõen ismét magadra találsz, elkezd egyre gyorsabban forogni az agyad, új ötletekkel rukkolsz elõ, amelyek segítségével sokakat magaddal tudsz ragadni.


Halak horoszkóp

febr. 20. - márc. 20.

Ezen a héten, sok-sok feszültség és idegeskedésre okot adó helyzet nehezíti meg életedet. Környezeted olyan teendõket tesz a válladra, amelyekre nem számítottál, és nem is tudod teljes egészében teljesíteni azokat, mert néhányuk túlmutat a lehetõségeiden.