Boys don't cry: Megcsalás

Ha van szó a partnerkapcsolatban, amitől a legtöbb ember gyomra összeugrik, az a megcsalás, függetlenül attól, hogy elkövetője vagy elszenvedője az esetnek. Mégis sokan csinálják. Egyes kutatás szerint az emberek 68%-a, egy másik szerint pedig közel háromnegyede csalta már meg a partnerét. Tudjuk, a többi meg hazudós! Óriási számok, de ha tudja az ember fia és leánya, hogy elítélik azért amit tesz, akkor miért csinálja?

olvass tovább

Boys don't cry: Szabad-e szeretni?

A közösségi oldalon feltettem egy kérdést a szerelemről. Vannak barátaim, akik annyira félnek a csalódástól és a fájdalomtól, hogy soha nem mernek szerelmesnek lenni, és így élik le az egész életüket. Szerinted jó döntést hoztak?

olvass tovább

Boys Don't Cry: Hogyan választ a férfi?!

A kérdésre eleve nem lehet jó választ adni, mert ugye mindig a Nő választ! Vagy legalábbis az esetek többségében. Még akkor is, ha az a szegény fickó azt hiszi, hogy ő választott, akkor is tudjuk, hogy nem. Ő csak beteljesítette küldetését, amit a Nő választott neki. De ha tegyük fel, hogy nem csak egy nő szemeli ki magának, hanem több is, akkor a férfi is kerülhet válaszút elé. Akkor jönnek a férfi szempontok.

olvass tovább

Boys Don’t Cry: (Egy) Férfi szempont(ja)

Beszélgetek. Egyik Hölgy ismerősöm panaszkodik, hogy miután eltöltött egy romantikus hétvégét egy vonzó férfival, a fickó felszívódott. Pedig, ami időt együtt töltöttek, azt láthatóan és érezhetően mindketten élvezték. Nem érti. És persze piszkálja a fantáziáját. Mert ő már úgy elképzelte… Közbekérdeztem, hogy mit is képzelt el?

olvass tovább